We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Zo kunnen we bekijken of we een klik hebben, en kan ik bepalen of ik je kan helpen. Als ik niet de juiste persoon ben, onderzoek ik samen met jou wat een betere keuze voor je is. Mijn werkwijzen lopen erg uiteen. De manier waarop we aan de slag gaan is geheel afhankelijk van jouw vraag aan mij en waarmee ik je mag helpen.

Als je wilt dat ik je of jullie ga helpen met fondsenwerving, dan werkt het beste een op maatgemaakt traject. Zoals te lezen bij mijn aanbod ‘iets met fondsenwerving’ bied ik op verschillende manieren hierin ondersteuning geheel afhankelijk van jouw / jullie behoefte.

Als je met een ontwikkelvraagstuk zit als maker, dan werk ik over het algemeen in sessies van 1,5 uur.  Waarbij we veelal meerdere sessies inplannen. Wil je bijvoorbeeld met ‘die stip op de horizon’ ontdekken wat jouw volgende ontwikkelstap is, dan zullen we in meerdere sessies samen aan de slag gaan. Het is ook mogelijk om een mix te maken van wat ik aanbied. Misschien wil je wel en ‘stip de horizon’ en ‘jouw signatuur’ onderzoeken. In zo’n geval gaan we voor langere tijd aan de slag, maar altijd in sessies van 1,5 uur.