We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we bekijken of we een klik hebben, en kan ik bepalen of ik je kan helpen. Als ik niet de juiste persoon ben voor jouw hulpvraag, onderzoek ik samen met jou wat een betere keuze voor je is.

Als we wel een match zijn stellen we samen een plan op naar jouw behoefte. Jouw hulpvraag staat centraal en we volgen jouw pad. Afhankelijk van wat je nodig hebt lopen de werkwijzen erg uiteen.

Over het algemeen werk ik in sessies van 1,5 uur, waarbij we in sommige gevallen meerdere sessies inplannen. Bijvoorbeeld ‘een goed gesprek, wat altijd kan’, vindt plaats in een sessie van 1,5 uur. Maar wil je met ‘die stip op de horizon’ ontdekken wat jouw volgende ontwikkelstap is, dan zullen we meerdere sessies samen aan de slag gaan. Het is ook mogelijk om een mix te maken van wat ik aanbied. Misschien wil je wel en ‘die stip de horizon’ en ‘jouw signatuur’ onderzoeken. In zo’n geval gaan we voor langere tijd aan de slag, maar altijd in sessies van 1,5 uur.

Als je wilt dat ik je ga helpen met fondsenwerving, dan werkt het beste een op maatgemaakt traject. Zoals te lezen bij mijn aanbod ‘iets met fondsenwerving’ bied ik op verschillende manieren hierin ondersteuning en bepaal jij hoe je ondersteund wilt worden in het traject.