Ik ben een nieuwsgierig en enthousiast persoon en doe niks liever dan motors aanzetten, lampjes laten branden en puzzelstukken op hun plek laten vallen.

Ruim 10 jaar heb ik verschillende functies in de cultuursector vervuld. Hierdoor heb ik een goed beeld van wat er nodig is om een duurzame praktijk neer te zetten. Én, wat er voor nodig is om je / jullie plek te verstevigen in het culturele landschap. Met die ervaring op zak kan ik je / jullie ondersteunen in het nemen van een volgende stap.

Ik heb zelf een lange weg afgelegd om te komen waar ik nu sta en weet dat het soms best een worsteling kan zijn. Ik wil jou, of jullie organisatie, laten ervaren dat dit ook een inspirerend en leuk proces is. En dat je vooral niet alles zelf hoeft te doen.

Juliette Mout x Buro Lotte

Lotte is heel betrokken als coach. Tijdens mijn traject verbond ze zich volledig met mijn proces en heeft ze eigenschappen van mezelf, die ik als vanzelfsprekend zag, om weten te buigen tot zichtbare kwaliteiten. Daarmee weet ik mij nu te onderscheiden in mijn makerschap.

Juliette Mout , Scenograaf
Cultureel Avonturiers trainer Buro Lotte Oosterbroek

Lotte is een fijne trainer, die met veel rust en helderheid de informatie weet over te brengen. Haar workshops zijn concreet en toegankelijk. Ze weet snel een goede sfeer te scheppen, met een prettige interactie met de deelnemers en illustratieve, persoonlijke voorbeelden. We zijn blij dat ze haar kennis en kunde met ons platform wil delen.

Marieke van Delft, Cultureel Avonturiers
maan Limburg x Buro Lotte

Lotte was precies wat ik nodig had. Ik was bezig met mijn eerste grote project en liep ontzettend vast op de fondsenwerving. Lotte hielp me daarmee, maar daarna ook met alle andere praktische delen van het project. Ze bracht structuur, maar heeft mij ook inzicht gegeven in mezelf als kunstenaar. Én, we hebben ook nog heel veel gelachen. Ik raad iedereen een Lotte aan!

Maan Limburg, Beeldend kunstenaar