Leuk dat je met mij wilt samenwerken! Ik ben heel benieuwd wat ik voor jou mag doen.
Hieronder staat alles wat ik in de aanbieding heb. Mijn diensten staan op zichzelf, maar zijn ook te bundelen.
Heb je hier vragen over, neem dan contact met mij op.

Iets met fondsen

Waarschijnlijk voelt een subsidieaanvraag doen als een ingewikkelde toestand waar je moeilijk grip op kan krijgen. Gelukkig kan ik iets met fondsen. Sommige mensen noemen het fondsenwerving, maar ik zie mezelf meer als zakelijk begeleider. Als zakelijk begeleider kan ik je in elke stap van fondsenwerving ondersteunen.

Ik kan het schrijven van een projectplan voor je uithanden nemen of je hierbij ondersteunen. Dit geldt ook voor het opstellen van een begroting. Daarbij kan ik je ook helpen bij het zoeken naar de juiste fondsen voor jou project. En, als je subsidieaanvraag is goedgekeurd, en je gaat het project starten, kan ik je in de uitvoering adviseren over te nemen stappen. En hoe je het budget kan besteden. Als laatste is het ook een optie dat ik de eindverantwoording voor je schrijf of je hierbij help.

Niks moet, veel is mogelijk. Mijn zakelijke begeleiding kan je zo intensief maken als jij wilt. Meer weten? Neem dan een kijkje bij het project wat ik deed met Maan Limburg.

Ik sta altijd open voor een goed gesprek. Ik denk graag met je mee over een volgende stap in je makerschap of een kwestie in je werk waar je tegenaan loopt. Heb je behoefte aan een spiegel? Iemand die je zonder oordeel bevraagt om meer inzicht te krijgen in een situatie? Vraag dan een gesprek met mij aan. Het in een gesprek benoemen van de chaos in je hoofd, helpt vaak al bij het structureren van je gedachten.

Een goed gesprek, dat kan altijd

Organiseren kun je leren

Ik ben er sterk van overtuigd dat je als maker gewoon moet kunnen maken. Maar tegenwoordig ben je ook je eigen marketeer, boekhouder, fondsenwerver, booking agent en producent. Het zijn vele ballen om hoog te houden. Samen wil ik kijken hoe er weer ruimte komt om te focussen op het maken. Met praktische oefeningen onderzoeken we hoe jij jouw praktijk ingericht hebt en hoe dat anders kan, zodat je jezelf meer ontlast.

Mijn favoriete vraag: Wat is je stip op de horizon? En, wat heb je nodig om daar te komen? Het antwoord op de eerste vraag komt vaak gemakkelijk. Het antwoord op de tweede een stuk minder. Om daar achter te komen gaan we actief aan de slag. Geen zitsessie waarbij we oeverloos gaan praten. Met een interactieve oefening zullen we ontdekken wat je volgende ontwikkelstap is en hoe je dit tot realiteit kan maken. Aan het eind heb je een duidelijk stappenplan hoe jij je doel gaat behalen. Of te wel, een strategie voor jouw praktijk.

Die stip op de horizon

Jouw signatuur

Veel mensen kunnen vertellen wat ze doen, het merendeel weet hoe ze dit doen, en een enkeling weet waarom ze het doen. Weet jij het? Waar jij iedere ochtend je bed voor uit komt? En wat jouw werk, jou maakt? Om deze vragen te beantwoorden gaan we op een interactieve manier aan de slag. Met een aantal speelse methodes help ik jou er achter komen wat jouw stijl, je handtekening, is en wat je doelen zijn. Nuttig voor je subsidieaanvraag, bij je branding of voor promotie-doeleinden. En gewoon, om lekker je bed uit te komen.