Leuk dat je met mij wilt samenwerken!
Ik ben heel benieuwd hoe ik mag gaan bijdragen aan jouw zakelijke ontwikkeling.
Mijn diensten staan op zichzelf, maar zijn ook te bundelen.
Heb je hier vragen over, neem dan contact met mij op.

Die stip op de horizon

Mijn favoriete vraag: Wat is je stip op de horizon? En, wat heb je nodig om daar te komen? Het antwoord op de eerste vraag komt vaak gemakkelijk. Het antwoord op de tweede een stuk minder. Om daar achter te komen gaan we actief aan de slag. Geen zitsessie waarbij we oeverloos gaan praten. Met een interactieve oefening zullen we ontdekken wat je volgende ontwikkelstap is en hoe je dit tot realiteit kan maken. Aan het eind heb je een duidelijk stappenplan hoe jij je doel gaat behalen. Of te wel, een strategie voor jouw praktijk.

Veel mensen kunnen vertellen wat ze doen, het merendeel weet hoe ze dit doen, en een enkeling weet waarom ze het doen. Weet jij het? Waar jij iedere ochtend je bed voor uit komt? En wat jouw werk, jou maakt? Om deze vragen te beantwoorden gaan we op een interactieve manier aan de slag. Met een aantal speelse methodes help ik jou er achter komen wat jouw stijl, je handtekening, is en wat je doelen zijn. Nuttig voor je subsidieaanvraag, bij je branding of voor promotie-doeleinden. En gewoon, om lekker je bed uit te komen.

Jouw signatuur

Een goed gesprek, dat kan altijd

Ik sta altijd open voor een goed gesprek. Ik denk graag met je mee over een volgende stap in je makerschap of een kwestie in je werk waar je tegenaan loopt. Heb je behoefte aan een spiegel? Iemand die je zonder oordeel bevraagt om meer inzicht te krijgen in een situatie? Vraag dan een gesprek met mij aan. Het in een gesprek benoemen van de chaos in je hoofd, helpt vaak al bij het structureren van je gedachten.