Hieronder staat het actuele aanbod van de workshops die ik geef.
De workshops duren over het algemeen een dagdeel en zijn gericht op fondsenwerving of jouw zakelijke ontwikkeling.
Heb je vragen over een workshop, neem dan contact met mij op.

Workshop:
Stip op de horizon

Mijn favoriete vraag: Wat is je stip op de horizon? En, wat heb je nodig om daar te komen? Het antwoord op de eerste vraag komt vaak veel sneller dan het antwoord op de tweede vraag. Met een interactieve oefening zullen we gaan ontdekken wat je volgende ontwikkelstap is en hoe je dit tot realiteit kan maken. Aan het eind van de workshop heb je een duidelijk stappenplan hoe jij je doel gaat behalen wat je mee naar huis kan nemen. Of te wel, een strategie voor jouw praktijk.

Is deze workshop wat voor mij?

Deze workshop is er voor iedereen die zichzelf als een maker ziet. Ik werk niet kunstdiscipline gebonden en mijn workshops zijn dat ook niet. Met deze workshop creëer je voor jezelf een duidelijk pad over welke stappen je brengen naar je doel. Dit kan zijn een doel wat je wilt behalen in een jaar of op een veel langer termijn. Met deze workshop teken je voor jezelf een duidelijke weg over waar je naar toe wilt groeien, hoe je daar op jouw manier kan komen, en wat je tegenhoudt om die stappen te nemen.

Meedoen met de workshop ‘Stip op de horizon’?

max. 10 deelnemers

Leuk! Je bent meer dan welkom. Hieronder staan de data waarop de workshop gegeven wordt. De workshop zal plaats vinden in Utrecht. De exacte locatie volgt later. Klik op de deelname knop, vul je gegevens in en dan volgt er snel een mail met alle nodige informatie.

Geplande data:

  • 12 juni 2024 • van 13.30 tot 17.30 uur