Gestelde vragen

Gestelde vragen2023-01-25T12:33:50+01:00
Wat is je werkwijze?2024-05-23T17:05:36+02:00

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Zo kunnen we bekijken of we een klik hebben, en kan ik bepalen of ik je kan helpen. Als ik niet de juiste persoon ben, onderzoek ik samen met jou wat een betere keuze voor je is. Mijn werkwijzen lopen erg uiteen. De manier waarop we aan de slag gaan is geheel afhankelijk van jouw vraag aan mij en waarmee ik je mag helpen.

Als je wilt dat ik je of jullie ga helpen met fondsenwerving, dan werkt het beste een op maatgemaakt traject. Zoals te lezen bij mijn aanbod ‘iets met fondsenwerving’ bied ik op verschillende manieren hierin ondersteuning geheel afhankelijk van jouw / jullie behoefte.

Als je met een ontwikkelvraagstuk zit als maker, dan werk ik over het algemeen in sessies van 1,5 uur.  Waarbij we veelal meerdere sessies inplannen. Wil je bijvoorbeeld met ‘die stip op de horizon’ ontdekken wat jouw volgende ontwikkelstap is, dan zullen we in meerdere sessies samen aan de slag gaan. Het is ook mogelijk om een mix te maken van wat ik aanbied. Misschien wil je wel en ‘stip de horizon’ en ‘jouw signatuur’ onderzoeken. In zo’n geval gaan we voor langere tijd aan de slag, maar altijd in sessies van 1,5 uur.

 

Hoeveel kost dat?2024-05-07T15:38:12+02:00

Geen project is hetzelfde, en iedere vraag is anders. Daarom vind je hier geen lijstje met tarieven per uur of per dienst. Stuur me gerust een mailtje, dan help ik je graag verder met een inschatting van de kosten voor jouw vraag. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

Wie help jij?2024-05-07T15:42:45+02:00

Door mijn achtergrond als danswetenschapper ben ik veel werkzaam geweest in het theater veld. Maar ervaring leert dat alle soorten makers tegen dezelfde soort problemen aanlopen. Dit maakt dat ik mij niet beperk tot bepaalde kunstdisciplines. En, ik beperk mij ook niet alleen tot makers. Ik help ook de mogelijkmakers in de sector, gezelschappen of instellingen.

Ik heb echter wel bepaalde verwachtingen van jou, met name namelijk binnen de trajecten gericht op een ontwikkelingsvraag. En dat is, dat jij zélf actief aan de slag wilt en gaat. Uiteindelijk kan alleen jij de stappen zetten die nodig zijn om iets te veranderen. Ik vind het belangrijk om in het kennismakingsgesprek duidelijk en eerlijk naar elkaar te zijn over verwachtingen en verantwoordelijkheid. Zodat we zeker weten dat de investering in onze samenwerking het waard is.

Ga naar de bovenkant